Ghisolana

Ghisolana ligger i Monfumo  ved Asolo, Treviso ved de grønne åsene ved foten av Monte Grappa.

Det er en liten familiedrevet vingård som drives av familen Dall`est. 

Vingården har overnattingsmuligheter i form av  rom og leiligheter. Det  er rundt 25-30 senger fordelt på ulike rom. De har en restaurant som lager fantastisk lokal mat og som gjør at den er mye besøkt av italienere i helgene. De har de siste årene gjort en rekke investeringer blant annet et nytt svømmebasseng med nydelig utsikt over åsene i området.

Beliggenheten til vingården er ca  250 meter over havet med sørlig eksponering gir dette ypperlige forhold for dyrking av druen Glera.

Filosofi: Vi ønsker å ivareta våre autentiske verdier ved å kombinere tradisjon og innovasjon.

Disse verdiene tilføres våre arbeidsoppgaver og daglige liv som igjen gir vår garanti på produkter av høy kvalitet til våre kunder. Alt vi produserer er i respekt av miljøet og naturen.

Hvorfor navnet Ghisolana?

Eleonora Duse er å regne som verdenskjent som den beste europeiske skuespillerinne i det 17 og 18 århundre. Hun er et velkjent ikon fra tettstedet Asolo.

Hun hadde en kjærlighetsaffære med den kjente Gabrielle D`Annuncio som pleide å tilkalle henne for Ghisolana som betyr nydelig og ren.

Familien vår bestemte seg for å gi vårt firmanavn Ghisolana etter henne som var så hengiven til sin jobb på samme måte som vi er i vårt arbeid i dag.