Turri Fratelli

Turri olivenfabrikk er grunnlagt for olivendyrking. Selv om Turri var en av de første i Verona, går historien tilbake enda lenger. Dette er dypt rotfestet i området og dets gamle jordbrukstradisjoner.

Tradisjoner som selv i dag Turri ikke har forlatt. Forsiktig og balansert kontrollert produksjon benyttes for å opprettholde ektheten av et produkt som ble født av samspillet mellom natur og kultur.

Historien om Turri

I 1951 grunnla Giancarlo, sønn av Mario Turri,  firmaet Fratelli Turri (Turri Bros.).

I begynnelsen spesialiserte selskapet seg i å knuse oliven og solgte olje  i volum til andre kooperativer, og først i slutten av femtitallet begynte de å selge de første flasker med  sin egen Turri Extra Virgin Olive Oil.

Tidlig på åttitallet begynte Giancarlo samarbeide og delvis overtagelse til barna sine Mario, Laura, Luisa og Giovanni. De har fortsatt sitt arbeid fra Giancarlo og ivaretar livsfilosofien om kvalitet og forskning som  de har arvet fra sin bestefar.

Turri Misjon

Å fremme en god og sunn  vane å med  å benytte olivenolje til mat  med «Olivenolje produsert i Italia » og som verdsettes over hele verden.

Turri Visjon

Å sette standarden for «kultivasjon for  fantastisk extra virgin olivenolje.»