Frigo 1876

Frigo 1876

I Veneto-regionen er vin ikke bare en glede: Det er en tradisjon. En tradisjon som godt tilhører familien vår siden 1876 da Giacomo Frigo begynte å lage vin til familie og venner. Siden da har vi vært bundet av denne lidenskapen, selv om vi følger forskjellige veier.

I dag møtes våre stier igjen som et tegn på en sterk familietradisjon. Sammen har vi besluttet å begynne å lage vin for oss selv og våre venner igjen, og for å få mest mulig ut av de nyeste verktøyene som tilbys av moderne teknologi.

Druer er en del av naturen, naturens ekthet

Vår vin respekterer dette prinsippet. Det er et naturlig produkt som ikke trenger å vise seg å bli lagt merke til. En fersk og duftende vin, som gir deg en konsekvent og ekte glede, som det alltid har vært for vår familie.
Tradisjon og innovasjon er styrken i Veneto-regionen. Mot og engasjement er vår families verdier.

Du finner alt dette i hver flaske vi produserer og stolt deler med deg.


Terre di Leone

Terre di Leone


Le Rive

Le Rive

Vingården Le Rive ligger  i Negrisia Ponte di Piave, i provinsen Treviso. Området er kjent som er  den østlige delen av «Gioiosa et Amorosa Treviso»,  og avstand er ca 30 kilometer nordøst for Venezia.

Kirkebøker kan datere at familen Bonati helt tilbake  år 1568  har holdt på med vinproduksjon i Negrisia

Det hundre år gamle morbærtreet som står staselig utenfor hovedhuset bærer  vitne om fortiden,  og er et eldgammelt  bevis på vinproduksjon.

«Ragga a Belussi» (et treningssystem oppfunnet av Belussifamilien med vinstokker som kastes som stråler) av ribose vinstokker tett knyttet til de gamle morbærtrærne.

Intuisjonen og langsiktig planlegging fra Bonatofamiliens forfedre har gitt vingården  dagens fordeler til å fortsette deres fremgansrike måte å forvalte vinmarkene og gården på.


Ghisolana

Ghisolana

Ghisolana ligger i Monfumo  ved Asolo, Treviso ved de grønne åsene ved foten av Monte Grappa.

Det er en liten familiedrevet vingård som drives av familen Dall`est. 

Vingården har overnattingsmuligheter i form av  rom og leiligheter. Det  er rundt 25-30 senger fordelt på ulike rom. De har en restaurant som lager fantastisk lokal mat og som gjør at den er mye besøkt av italienere i helgene. De har de siste årene gjort en rekke investeringer blant annet et nytt svømmebasseng med nydelig utsikt over åsene i området.

Beliggenheten til vingården er ca  250 meter over havet med sørlig eksponering gir dette ypperlige forhold for dyrking av druen Glera.

Filosofi: Vi ønsker å ivareta våre autentiske verdier ved å kombinere tradisjon og innovasjon.

Disse verdiene tilføres våre arbeidsoppgaver og daglige liv som igjen gir vår garanti på produkter av høy kvalitet til våre kunder. Alt vi produserer er i respekt av miljøet og naturen.

Hvorfor navnet Ghisolana?

Eleonora Duse er å regne som verdenskjent som den beste europeiske skuespillerinne i det 17 og 18 århundre. Hun er et velkjent ikon fra tettstedet Asolo.

Hun hadde en kjærlighetsaffære med den kjente Gabrielle D`Annuncio som pleide å tilkalle henne for Ghisolana som betyr nydelig og ren.

Familien vår bestemte seg for å gi vårt firmanavn Ghisolana etter henne som var så hengiven til sin jobb på samme måte som vi er i vårt arbeid i dag.


Leverandører

Ghisolana

Ghisolana ligger i Monfumo i Asolo, Treviso ved de grønne åsene ved foten av Monte Grappa. Beliggenhet 230 meter over havet med sørlig eksponering gir dette ypperlige forhold for dyrking av druen Glera.

Le Rive

Landbruksnærings gården Le Rive ligger ved Negrisia Ponte di Piave, i provinsen Treviso. Området er kjent som er  den østlige delen av «Gioiosa et Amorosa Treviso»,  og som er ca 30 kilometer fra Venezia.

Terre di Leone

Frigo 1876

I Veneto-regionen er vin ikke bare en glede: Det er en tradisjon. En tradisjon som godt tilhører familien vår siden 1876 da Giacomo Frigo begynte å lage vin til familie og venner. Siden da har vi vært bundet av denne lidenskapen, selv om vi følger forskjellige veier.

Turri Fratelli

Turri olivenfabrikk er grunnlagt for olivendyrking. Selv om Turri var en av de første i Verona, går historien tilbake enda lenger. Dette er dypt rotfestet i området og dets gamle jordbrukstradisjoner.